Publikinformation:


TRAKTOR-FOTBOLL 


 

 

Hoppborgar


Hoppborgar komer att finnas på plats bredvid Lantmännen Maskins monter.

Välkomna alla hoppsugna!

 


Gardenpulling för barn 350 kg och 500 kg

 

Pokal till 1, 2 och 3 och medaljer och godispåse till ALLA!!!

Campingarna

Natur-Campingar vid arenan. En för festsugna och en för de som vill ha det tyst och lugnt. Vid ankomst -var tydlig med vilken camping du önskar! Pris:festivalcampingen 300:-/natt och ekipage familjecampingen 200:-/natt och ekipage (gäller torsdag, fredag och lördag natt)  Biljett kan köpas under fliken biljetter, eller på plats. Se mer info på fliken boende. Man köper campingbiljett för hela helgen oavsett hur många nätter man tänker stanna. Om man vill lämna campingen innan helgen är slut får man pengarna tillbaka för den natten man inte utnyttjar. Man visar då upp campingbeviset och det ekipage som ämnar lämna.  

OBS! Man kan ha traktorn med sig och köra fram och tillbaka från tävlingarna, men detta ska ske i nyktert tillstånd! Alkoholtester kommer som vanligt att ske. Efter kl. 20.30 stängs grindarna till Arenan och man får antingen ställa sin traktor utanför området eller gå tillbaka. Detta gäller både fredag kväll och lördag kväll. Utanför tävlingsområdet får man köra som vanligt. Efter 20.30 är det körförbud på båda campingarna! 
Boka även gärna boende på:

http://www.emventure.se/ 

https://www.facebook.com/EMventure

Lunchservering

 

På lördag och söndag kommer det att finnas en lunchservering  öppen i klubbstugan. Under tävlingskvällarna  är du välkommen in för att  äta. Det finns barer med fullständiga rättigheter. Det kommer också att finnas många kiosker öppna med försäljning av korv och hamburgare. Området är ju rejält stort, så i programbladet kommer det att finnas en  informationssida vart man hittar allt på arenan som ny besökare.

Bilen parkerar du Fritt på G & B: s stora parkering. Husbilar hänvisas till campingarna! 

2018 Traktor Power meny

Kommer...

 


Rickard Nilsson-Volvo Terror 

Även i år hedrar vi en vän och deltagare i Målilla Traktor Power Weekend med ett Memorial i traktor speedwayen.Tävlingen heter  Rickard Nilsson Memorial. Rickard Nilsson superkänd på Youtube, TV och alla tävlingssammanhang med sin Volvo Terror har hastigt avlidit. Han dog lungt och stilla i sitt hem på Gotland. Han  sörjs främst av sin familj, vänner, oss på Målilla Traktor Power Weekend och en hel värld av traktorfans.

Rickard var en frontfigur vad det gällde traktor speedway och ett stort dragplåster.

Till hans stora förtjusning vann han 2016 års speedway i Målilla.

I begravningsannonsen står det:

Klart det går, det måste gå.

Håll bara fullt!

Ingen minns en fegis.


  

 

 Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår