Boende 200:-/natt. Köp görs för alla nätter (600:-), vill man hem tidigare återbetals de nätter mot uppvisande av campingbevis och ekipage som lämnar!

Natur-Campingar vid arenan. En för festsugna och en för de som vill ha det tyst och lugnt. Vid ankomst -var tydlig med vilken camping du önskar! Du behöver alltså inte veta vilken camping du ska bo på förrän du kommit till incheckningen som i år kommer att befinna sig på vägen in till G&B Arena i Målilla! Pris: 200:-/natt. (gäller torsdag, fredag och lördag natt)  Biljett kan köpas under fliken biljetter, eller på plats. Man köper vid ankomsten eller på nätet  för alla nätter (600:-) och vill man åka hem tidigare återbetalas återstående natt mot uppvisande av campingbevis och ekipage. Man köper även entré-biljetter vid receptionen i år om man campar!!! Alltså kan man inte campa om man inte har entrébiljett. 

 

OBS! Man kan ha traktorn med sig och köra fram och tillbaka från tävlingarna, men detta ska ske i nyktert tillstånd! Alkoholtester kommer som vanligt att ske. Efter kl. 20.30 stängs grindarna till Arenan och man får antingen ställa sin traktor utanför området eller gå tillbaka. Detta gäller både fredag kväll och lördag kväll. Utanför tävlingsområdet får man köra som vanligt. Efter 20.30 är det körförbud på båda campingarna! 
Boka även gärna boende på:

http://www.emventure.se/ 

https://www.facebook.com/EMventure

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår