Boende på festivalcampingen  300:-/natt och ekipage, max 7m Köp görs för alla nätter! Boende på familjecampingen 200:-/natt och ekipage, max 7m köp görs för alla nätter. vill man hem tidigare återbetals de nätter mot uppvisande av campingbevis och ekipage som lämnar!

Vi har två natur-campingar vid arenan. En för festsugna och en för de som vill ha det tyst och lugnt. Vid fesivalcampingen har vi i år  ett begränsat antal platser så boka i tid om ni vill vara säkra på plats. På festivalcampingen ökar vi i år säkerheten med mer vakter och  vakter redan ifrån torsdagskvällen vi har även en duschvagn på plats utanför huvudentrén som i år ingår i betalningen av campingplatsen. Duschvagnen är självklart även för våra campinggäster på familjecampingen  men det blir lite längre och gå. Vid  ankomst -var tydlig med vilken camping du önskar! incheckningen som även  i år kommer att befinna sig på vägen in till G&B Arena i Målilla! Pris festivalcampingen 300:/natt  och ekipage Och familjecampingen 200:-/natt och ekipage(gäller torsdag, fredag och lördag natt)  Biljett kan köpas under fliken biljetter, eller på plats. Man köper vid ankomsten eller på nätet  för alla nätter  och vill man åka hem tidigare återbetalas återstående natt mot uppvisande av campingbevis och ekipage. Man köper även entré-biljetter till alla vid receptionen i år om man campar!!! Alltså kan man inte campa om man inte har entrébiljett. 

 

OBS! Man kan ha traktorn med sig och köra fram och tillbaka från tävlingarna, men detta ska ske i nyktert tillstånd! Alkoholtester kommer som vanligt att ske. Efter kl. 20.30 stängs grindarna till Arenan och man får antingen ställa sin traktor utanför området eller gå tillbaka. Detta gäller både fredag kväll och lördag kväll. Utanför tävlingsområdet får man köra som vanligt. Efter 20.30 är det körförbud på båda campingarna! på familjecampingen ska det vara tyst ifrån 23,00 och på festivalcampingen ifrån....
Boka även gärna boende på:

http://www.emventure.se/ 

https://www.facebook.com/EMventure

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår